31 Januari 2010

Sitter med mickis framdör tvn och ser though love. hhah, sitter på en mini pc, så gullig. Men tangenterna är ganska små. hah, men sötheten överväger.
Inte gjort så mycket idag, varit med mickis och polly, och så har vi ätit på donken. Fett nice, var vrål hungrig. :)
Och jag har döds ont i min svanskota, jag kyckas verkligen med allting. ;((
Slog i den igår så jag har sovit sämst inatt. Och jag var för trött för att orka kolla mobilen och smsen inatt.
Jag har inte lika ont nu som förut i morse men ont som satan gör det. Men försöker att inte fokusera på det. Lala, går väl sådära ;D

Nu ska jag fortsätta se på tv skriver kanske något litet sen i kväll.
puss.

30 Januari 2010

Sprungit uppe i sthlm idag med mamma och handlat upp i princip hela min lön har två hundra kronor kvar av ett tusen trehundra någonting. Plus att mamma köpte en jeans jacka och en schal(hur stavas det?;o) för typ 380 spänn. Aja har handlat ganska mycket allt ligger dock hemma hos mamma så kan fota det och visa imorgon. Är ganska nöjd med dagen bara att jag var tvungen att gå upp halv tio :( Fast jag gick och la mig vid elva igår var helt död. Slut körd efter denna skolveckan.
Och till allas glädje det blir prao!! hah, fett kul. Jag ska praoa på videon i nykvarn, vet inte riktigt tiderna men kanske mellan elva, tolv till tre. Skulle vara helt okej tider om man säger så ;)


29 Januari 2010

Skolan idag har bara varit allmänt seg, och jag skrev visst en jätte bra text på svenskan enligt min lärare. Hah, jag kan när jag vill. Fortsätter jag skriva såna bra texter kommer jag få högt betyg i svenska :)
I just need music then I can work. typ,
sitter hemma och degar nu orkar verkligen inte dra ut någonstans idag. Är helt död och förstörd. Var hemme hos min lilla farmor förut men mitt humör suger så var preatty pissed off på slutet innan vi drog hem. Vet inte vad de e med mig. Aja, man har sämre dagar ibland.. Ska sitta hemma och tjocka mig med ostbågar kommer säkert rulla ut till sthlm imorgon.
Ska upp dit med min mamma, länge sen vi typ umgicks. Ska bli fett nice.

Var ju ssk match igår, så ovärd egentligen vi förlora med 1-3 :(
men djurgården hade inte mycket folk hah och deras lilla klack hördes knappt. Man såg att dom försökte skrika något till oss. Frågan är vaddå, vaddå, vaddå ;)
hah, hade så himla ont i min hals när jag kom hem. Skrek som en idiot. Hade iallafall jätte kul även om vi förlorade.


nu har jag (finally) lagt in bilder ifrån kameran.








Ishockeymatch! Sitter inne i scani

5d23308b5ac535e0d545fd674fdf890b.png

Kolla varifrån!

Ishockeymatch!
Sitter inne i scania rinken just nu och väntar på att ssk-djurgården ska börja cirka 40 min kvar och nu e dom på isen och värmer upp.:) Är med älsklings johanna och massa flera. Saknat den jäveln :)


Ipoden är död!

Oh vad irriterande. Skulle nyss sätta på musik nu på bussen då jag märker att min ipod har inge batteri. Det är ju lagom kul. Måste sitta och höra på allas jävla prat. Lagom jobbigt. Det är de värsta som finns att åka buss utan musik. Det suger. Inga hörlurar till mobilen har jag med mig heller. Perfekt start på dagen :( har iaf hemkunskap nu på morgonen så det är ganska skönt. Vi ska baka bullar :)

27 januari 2010

Jag var uppe i tid idag, ganska bra gjort av mig faktist. Fick även vg- på svenska seminariet. Jag kan när jag vill lite. Ska börja kämpa på ännu mera i skolan. Hade ju möte med rektorn idag. Och hurra det var sista mötet slipper dom nu. Så jag är glad över det:) måste skärpa mig med mina förseningar bara. Men de kan jag fixa lätt. Det har snöat som tusan idag, inte klokt. Jävla snö oväder som kommer nu. Får se hur det blir med bussarna imorgon då. Dom borde ju gå men det blir ju alltid panik när det kommer så hära mycket snö. Igår åkte en buss in i en busskur, stog rakt över hela vägen. Hade varit så halt ute. Så två bussar blev försenade pga de. Tur att jag inte satt på den nykvarns bussen :o nu ska jag och pappa snart äta lax. Så gott så det är inte sant. Sen ska jag nog inte göra någonting idag. Bara slappa. Och lat som jag är sitter jag inne på mobilen och skriver. Haha, ska ta mig till datan sen och lägga in bilder ifrån kameran sen också :)

Bussfärd till tälje.

Sitter just nu på bussen ifrån skolan in till tälje. Är på centralen om en kvart där jag ska möta upp mickis och så ska jag följa med henne på stan en stund. Vi kommer nog stanna till och dregla över alla snygga skor som finns överallt! Sen måste jag nog dra hem och städa lite och så. Mitt rum är lite stökigt och det ligger dammråttor under sängen :( så det behövs Verkligen städas. Ska kanske även till gårn ikväll med ida och så. Träffa folket där. Ipoden har dött så sitter inne på internet på mobilen ist. Hatar att åka buss utan musik :/

25 Januari 2010

Allmänt seg men soft dag, för vi hade schema bryt och jag hade valt film analys.
Vi såg "livet är underbart" och gud vad långtråkig den var emellanåt. Två timmar lång cirkus. Handlade om vad en pappa gjorde för sin son under andra världskriget etc. Tiden innan var sååå tråkig!
Madde grät när den sluta, den var faktist sorlig som tusan. Men sitta stilla i två timmar på skolans stolar. Ingen hitt för mig och min rygg som jag har ont i idag. Undra hur tusan jag har sovit inatt :((
Men slutade vid tio i två och började vid halv nio liknande tider imorgon börjar dock kvart i nio då. Så de e nice, ska dra ut med mickis efter att jag ätit. Får se vad vi gör. Oooh, så roligt att vänta på maten :/


ignorera att min röv ser fet ut ;o


23-24 Januari 2010

Gårdagen;
Jag och mickis bestämde oss för att dra upp till sthlm igår, det gick bra på vägen dit och vi var väl där uppe vid två tiden. Så gick vi väl i affärer till ungefär fyra då vi bestämmer oss för att gå och kolla på avatar på bio. Då börjar den storaletningen!!!!!! Efter en biograf med platser kvar till den filmen, innan nio. Så det inte blir allt för sent att komma hem igen. Vi gick väl ungefär runt i en timme och leta efter en biograf med platser kvar, till slut åkte vi in till söder och hittade en till slut. Så vid kvart i sex skulle vi se den, då skyndade vi oss in på bk och åt och kom precis i tid till filmen. Och den är så värd att se! Skit bra film :D
Sen skulle vi hem tog kvart i nio tåget ifrån sthlm södra och åkte hyfsat problem fritt fram till södertälje hamn, en station ifrån centrum. Där fick tåget tekniska fel och vi stog där i cirka 30 min innan mickis pappa ringde taxi så vi stog på och vänta i 10 min om inte mer för den åkte till fel ställe och shit. Herregud vad sur man blev. Så vid tio kom väl taxin. Damn vilken problem dag.
Jäkla sf, jäkla sl OCH jäkla södertälje taxi!! *mmhhh*

Idag ska jag och mickis snart ner till stan och fika och kolla lite snabbt inne på stadium och så. Skriver mera sen puss!

22 Januari 2010

Jag vet att mina rubriker är bäst.
Johanna kom till skolan idag, helt amazing. Fan vad jag saknat den flickan.
Imorgon flyttar hon alla sina saker och bär av till vagnhärad, där hon varit hela veckan :((
Det kommer bli tomt i skolan utan henne, oh. Men hon ska komma så ofta hon kan så de får fixa sig endå.
Bara de går bra och så :)
Drog till henne efter skolan, ska väl snart dra dit igen. Ännu en resa till nykvarn. Men de e de värt!
Förövrigt i skolan på lektionerna gick det åt helvete. och mamma ringde och var lack. Jag hade fan sovmorgon min lärare var på sjukan ooooh så sur jag blir. HATAR MATTE. Bara för jag inte kunde skiten på pappret blev de frånvaro. Man bara hej kul! Skit samma att hela bussen hörde vårat samtal det är ju bara såååå himla mysigt eller hur ;) Den kvinnan ibland -.-
Nej nu ska jag gå och messa till johanna och kolla upp vilken buss jag ska ta och så. Hörs senare puss.


21 Januari 2010



I dont give a fuck about what you think and say..





Jag har inget att skriva, dagen e så ovärd så det finns inte. Eller känns så.
Hell hear again. Fuck..
Har iallafall sovmorgon imorgon, så får sova av mig allt negativt.
Vet inte vart allt kommer ifrån. Skit samma. Jag ska härifrån. Måste. Fan.
Eller de e det enda jag vill, skithåla kallad stad. ursch..


inte helt sämst.





bara för lövet är grymt!


nej jag rökte inte, jag andades bara!





några randomfula bilder som jag tagit.
Tog arslet ur vagnen och la in bilder ifrån kameran


i skolan.

Sitter inne i data salen, har engelska. Bara jag och jonte i min grupp som är här.
Men han är typ vid skåpen eller liknande. Vi ska rita flaggor. HAH.
Bääääst


19 januari 2010

jag är en timme före allting i huvudet nu, tror sterio klockan går fel. Annars har jag sett helt fel och borde söka hjälp. Inte direkt men, ah skit samma. Tyckte det var extremt nödvändigt att skriva in för jag är helt förrvirad!
Anyway, min johanna flyttar till vagnhärad, kommer sakna henne massamassa. Det suger verkligen. Hon skulle inte gjort det förens efter terminen är slut men nu blev de ändrade planer pga saker och ting. Inte detsamma utan dig :(( Men vi får ha kul endå! OCH DET BÄSTA PÅ LÄNGE HAHAH. Idas vurpa idag. OMG vad jag skrattade. Precis när jag ropat på erik så dom kollade mot oss gör Ida världens vurpa. hahahahah.. Rakt pladask ner på marken. Små skrattar av att tänka på det, förlåt gumman. Men satan vad kul det var! Det var dagens bästa lugnt :D
Men träffade Ida och Lisa nere på stan en stund efter skolan och mötet. Och igår var visst blue monday. Årets värsta dag. Men den var faktisk hemsk höll på att grina på no lektionen så hungrig var jag och världens värk i skallen. Inte det roligaste.
Nu ska jag ta en dusch och ta en kopp choklad.
ciao!


Nej men hej seg dag,

Så himla seg dag så jag vet inte vad, och det värsta och mest förvånande över hela skiten är att jag gick ner till bussen imorse!! Tänka sig, jag måste slagit i huvudet och inte orkar missa bussen pga den första hela tiden. Lite coolt är det då allt. Fem i åtta var jag hemifrån. Ja, tjugo minuter tidigt gick jag. Men då kan jag slöa hela vägen. Soft. Ibland har jag något i hjärnan ;) Så nu ska jag börja gå ner, kanske går hel ist imorgon. Fick stå och vänta i fem minuter nere på centralen så. Men det blir morgondagens problem.
Fick även hem inloggningsuppgifter till sidan där man ska söka till gymnasiet. Shit, vad verkliget det hela blev nu. Snart börjar livet på nytt igen, på en ny skola IGEN! Ohman, så läskigt är allt jag kan säga. Vet inte om jag vill. Men endå vill jag, pallar inte alla tråkiga ämnen. Man får gå något man vill iaf.
Fick min skoltröja idag i skolan med. Så jag e steeeeeeeeeeek! Visar den någon dag (a)
Som jag alltid säger, men jag ska faktist. Dags för tvn. Är för seg för att orka bry mig om att göra ett piss idag.
Två prov på onsdag skjut mig, juste även tyska läxa till på torsdag.
Vad sägs.. Man bara älskar skolan?


byebyebye

varit med pollyplutt och mickis idag, vi åkte in till nykvarn och fota.
Hah, inge fint i tälje, and snön är borta ifrån träden så dom e inte så fina som dom var.
Fanns kvar snö på vissa träd i nykvarn. Men nu får våren komma!
Lägger in bilderna någon dag på datan får se om jag orkar lägga in någon här.
Men jag e lat och ska väl sega framför tvn snart.
Skola imorgon och jag vill verkligen inte. As segt,
men börjar fem i nio tror jag, men slutar halv fyra så måste vänta på tjugo i fyra bussen.
Det är segt kmr vara hemma till kvart i fem! Fuck madde som flyttat,
inge sällskap på bussen längre :((


Just like you bitch

Ska dra ut snart, måste hitta min mössa bara eller så skiter jag i den ;o
måste dra nu typ ska gå till mickis, hah.
SÅ LÅNGT!!!!!!!
Lite fan, vi ska fota borta vid hennes mamma. Awesome hon har en kameranu sugit.
Kan inte reta henne längre :(((
HHA puss


ny design,

jag har hållt på och fixat ny design men orkar inte bry mig så mkt nu.
skiiit fult, men inte lika hemsk som förut.
ska la träffa mickis idag, hennes pappa ska köpa en systemis.
hah, själv har man ju en! älskar att reta henne (a)
nu måste jag byta om och fixa mig.
är döddödöd, blev väckt elva somnade halv tre :(


sleeping time,

inte så trött men borde ta och dra mig till sängen nu.
gjorde en header nyss skit ful skit samma måste fixa till designen också jobbigt värre.
nej nu blire sova. godnatt!


cuz you was the best of the worst.

Första skolveckan avklarad, känns underbart.
Nu är det helg och det blir tider man e van med och sova som fasiken!!!
Ska bli hur skönt som helst att sova länge imorgon bitti och gå upp när jag känner för det,
när jag vaknat av mig själv. Låter jonte imorgon bitti lackar jag satana jag lovar.
Och vad e de med folk som inte fattar när man inte vill prata med dom på msn?
HHAH, liksom fatta ge upp, jag vill inte. Fortsätt dröm, du är störd vill inte prata med dig.
& det är bara 2-3 minus ute, sommar eller vad?! hahhahaha, var ute och fotade på kvällen typ.
Så jävla fint, ska ut tidigare för det blir för ljust med blixt på -.-
Måste ut i ljuset. Men det lyckas jag nästan aldrig med får se hur det går.
Sen pimpa jag min ipod btw idag, hah. Visar bild imorgon.
Batteriet på kameran laddar så kan inte lägga in den bilden än.
Fett snygg mobilen fick en liten blomma på sig också.


driving me crazy,

Var skola idag igen som vanligt, helt okej dag. Höll dock på att somna på tyskan!
Det rummet vi är i på torsdagar får mig så trött på något vis..
Ssen vare lite diskussion på engelskan hamnar med en person jag inte går ihop med,
 nu andra gången i rad. Blev så irriterad.
Hela klassen satt och höll med mig, men ganska svårt för ann-sofie.
Det är ett grupp arbete och ingen vill jobba med denna personen, no names.
Sen hemma spelade jag på kvällen wii med jonte, och jag är världens sämsta förlore.
Det är något jag inte klarar av, och han ledde över mig med poäng så jag blev skit sur.
Han visste hur man spelade var första gången för mig och han tog alla saker så man fick höga poäng!
Sen dödade jag mest såna dära gubbar så jag vann! Mohah, där fick han.
Ja han e bara 6 år, men kan inte förlora mot en 6åring o.0


dagar som gillar att sluta fel?

fyfan vad kul det var i skolan idag, jag och linnea lurade madde.
Gud så vi skrattade, sen kom ju en pinsam sak fram och man skratta ännu mera.
Värd dag i skolan säger jag bara, sen på håltimmen skratta jag säkert hela tiden.
Hahh, vi körde att man ska viska vidare i nästa öra och se vad det blir när samma mening går runt.
så fail och fel blev det, underbart roligt :D
menja vi har växt upp och mognat. så vi leker på raster.
lite kul får man ha i livet,
bussen hem var döödligt seg satt med huvudvärk och ville sjunka genom stolen.
är så död, vill bara sovasovasova. tog alvedon slapp huvudvärken iaf.
ska sova tidigt som satan idag :)


bra start, verkligen ..

Jag gör mina fina starter på terminen, denna startade med skolk på första lektionen!
Bra gjort jossan, verkligen. Men faktist inte mitt fel.
Men man kan ju inte alltid skylla på bussarna. Även om det är deras fel!
Som det oftast är... Bussen här hemifrån var sen och skit sen var det en
seg jävla idiot som tog några minuter på sig att komma på bussen så jag hann inte
med nykvarn bussen. Hej jag vill flytta till nykvarn!
751 bussarna suger anus, rent ut sagt. Oh så sur jag var imorse över det.
Och jag börjar fundera mer och mer på att börja på wendela hebbe.
Många säger det är en bra skola och bra utbildning typ eller vad man nu ska säga.
Men vi får se hur det blir, nu måste jag plugga men jag har verkligen inte lust någonstans.
Är man sen med uppsatser så är man, alltid jag och sista minuten.
Dono why, aja. Nu ska jag fan fortsätta och sen typ börja på diskusions delen.
Ja jag suger på att stava ibland, jag vet.
Skriver nog mera senare.


ser jävligt gott ut. Springer nog upp och gör en kopp choklad snart :*


fotodag!









Mickis ska redigera bilderna någon dag!


I just hide behind the tears of a clown

det hära suger typ, ingen musik inga bilder.
ny dator installerad, eller jag ny hårddisk.
Har ingenting. Inga minnen kvar, bara de som finns hos mamma.
Nothing else. jag hatar att det alltid ska fucka sig.
Alltid ska alla minnen man laddat upp försvinna.
What can I do?
Vissa bilder finns på kamerorna fortfarande, de äldsta på pappas.
Från när vi var i spanien, damn var brunhårig då...
Typ två år sedan snart,  saknar håret. Nej måste ta bilder som en idiot nu.
För annars blir det lite tomt. Suck.
Sista lediga dagen imorgon också då. Vet inte hur många som har studiedag som jag imorgon?
Jag vet att mickis har det, (enda skolan i tälje som har de?)
Sen alla i nykvarn typ i think? Nån annan som har sån hård start efter lovet att börja med studiedag? :)


16.52;

Okej, nu inatt måste jag ta och lägga mig tidigt.
Skolan börjar om två dagar i princip och jag kan inte vara vaken till två
då om jag ska upp vid sex sju på morgonen.
Måste vända mitt dygn nu for real.
Ska nog försöka lägga mig tolv inatt och se hur det går.
Och inte sova så himla länge imorgon, typ till tio bara eller något sådant.
Good luck to me ;)
Varit borta i moraberg en sväng med mickis, hon köpte lite saker till sin syrra.
Sen var vi inne på el giganten, omg vad jag har förälskat mig i en rosa laptop.
Såå fin ju :(
Gee mig, sen satt vi en stund i deras massage stolar.
Himmelriket i princip ja. Love them.
Nu ska jag snart äta, maten är väl klar om några minuter.
Hinner glo igenom några bloggar sen blir det att packa ner det sista
& dra mig hem till pappa. Tror jag stannar inne restenn av dagen och bara chillar.
Massa program jag vill se på tvn idag så :*
ciaao.


ganska slapp dag endå,

Träffade ju mickis som ganska ofta nu för tiden idag igen,
vi hade det nice.
Först snackade vi mest bort nån timme, sen drog vi senare till ica maxi.
Jag köpte choklad och nötter.
Chokladen åt jag upp på typ en gång (tjockiiiiis) sen ska jag gotta mig
med mina nötter nu då mums!
Mickis köpte hårfärg så vi drog hem till henne för att bleka hennes svarta hår.
Det absolut värsta som finns att göra mot håret!
Men hårbotten blev ljus, haha.
Resten blev rödbrunt. Skit snyggt faktist, förutom hårbotten.
Men vi sprang ner till ica och köpte ny blond hårfärg och försökte igen.
Sen nu vet jag inte hur det gick men det blir upp till bevis imorgon om vi ses :)
Var tvungen att vara hemma till halv elva så hann precis färga klart håret på
henne och sen var jag tvungen att dra. Lite seegt.
Nu fixar jag låtar till ipoden & ska kolla om det är något på tv.
Annars sätter jag på en film, får se vad de blir :)

slänger in en sista bild på mickis i svart hår som jag tagit för någon dag sedan. hihi



ser lite brunt ut av solen, llalal.


you don't know me, don't ignore me

oh allmänt tråkig dag. vet inte vad jag ska hitta på.
är skit seg och vill bara lägga mig i sängen och sova sönder dagarna.
skolan börjar på tisdag, både negativt och positivt.
men jag är itne klar med min so uppsats så elisabet kmr säkert bli sur!
men brukar vara sen på inlämningar.
har en tedens för det, dono why ?




jag saknar faktist öland lite..



mest saknar jag denna störda kvinna!



yeah i miss my bvän :(


ny väska! love it, hah

var uppe i sthlm idag med mickis och polly.
Blev lite sur på mickis för hon köpte en sån väska jag ville ha :|
meeeen till mitt stora nöje fick jag den av henne som en sen julklapp!
omg jag var gladast i hela stockholm! fersure.



förälskade mig i den igår inne på sisters :*


har tråkigt!

Kärleken; 

Har du hittat den rätta killen? - ohnejj inte skett ännu
Skulle han få Kyssa dig på halsen? - lätt.
Kyssa dig på munnen? - det är väl ganska självklart att han får ?
Kyssa dig på kinden? -klart
Gillar du någon? - inte en jävel på det sättet
Vad heter personen du gillar?  - nothing

Skolan; 

Går du i skolan? - inte för tillfället, men på tisdag igen.
Har du någon gång skolkat? - Hahah, aldrig i hela mitt liv jag är alltid på lektionerna och har alltid varit. Stannar inte ens hemma för sjukdomar!
Har du varit i skolan idag? - nej lov ffs


Annat; 

Hur mår du just nu? - trött, seg & allmänt dryg
Har du mer än 2 bh:ar? - lätt att jag har
Har du piercat dig? - Man är ju bra så, ja de har jag
I så fall, vart? - I min navel

Mobil; 

Vem ringde du senast? - Mickaela
Vem ringde dig senast? - min moder
Vem sms:a till dig senast? - linnea
Vem sms:a du till senast? - linnea, how is the shit.

Övrigt; 

Är du hungrig just nu? - inte det minsta
Vad är klockan nu? - 22;38
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se & bdb


Familj; 

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nån sekund
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - söndags


Övrigt; 

Gillar du punk-stilen? - it's cool
Har du sminkat dig idag? - jo jag har ju faktist gjort det.
Men ser lika hemsk ut endå :D
I så fall, vad för smink? - puder, ögonskugga, kajal, mascara och rouge
vad har du på dig för trosor just nu?- snygga som fasiken!
Vad har du för bh på dig just nu? - en sexig svart


Musik;


Lyssnar du på musik just nu? - nej tyvär va
I så fall, vilken låt för tillfället? - mobilens pipande vid sms
music is the shit? -  det enda som gäller.


Kläder; 

Har du fler än 4 linnen? - klart jag har
Har du fler än 3 jeans? -  hmm, aa ett par som är hela bara dock
Har du fler än 5 tröjor? - jodå
Har du någon märkes väska? - jag tror faktist det ;o
Har du en vit elr svart bh? - yes, både och
Har du märkes jeans? - lite cool är jag för de har ja
Var brukar du handla kläder? - där jag vill
Använder du mascara? yesyesyes
använder du vax? - noway
använder du kajal? - always
använder du mouse? - nope
använder du skinspray? - nej 
Använder du parfym? - ja!
använder du deoderant? - men ja 
Använder du ögonfransböjare? -  nej, aldrig gjort 
Använder du täckstift? - nejsan sa hejsan(vad rolig jag var nu) 
använder du läppglans/läppstift? - nej, men hänt några gånger 
använder du rouge? - ja det gör jag 
Uppsatt hår eller utsläppt? - utsläppt
Plattar du håret varje dag? - ja tyvärr. ser hemskt ut annars
Målar du tånaglarna efter vare gång du duschat ? - verkligen inte
Smörjer du in kroppen varje dag? - nej, händer ibland
Målar du naglarna? - jadå men inte så ofta, alltid något på naglarna iaf


lilla stan idag, stora imorgon

Nu blev det ju så att emil blev sjuk så dom kommer inte.
Lite surt, men det är sådant som händer vill inte smittas och få magsjuka ;o
Vart nere på stan med polly och mickis idag. Sprungit runt i alla affärer och letat efter en väska.
Det gick inte, hitta några fina småväskor iaf.
Måste köpas någon gång!
In till den stora stan imorgon och leta lite kläder.
Har inte mycket pengar men lite kvar på ett presentkort.
Måste spendera shopping sugen som fan!
Om typ 20 dagar blir det pengarpengarpengar.
Så fucking awesome.
Ska leta väska till mickis imorgon också.





snyggast e man ju lätt!


ut i ovädret med kurrande mage.

jag är helt död, så ofixad och snygg det bara går och ska snart till
himelska donken. Just nu är den himelsk för jag e hungrig.
Väntar på min moder som är seg och håller på att fixa sig.
Adam och tommi sitter i bilen, kommer gnälla jag lovar :)
Kusinerna borde väl snart vara på väg ner hit till skithållan.
Awesome, nej nu får mamma skynda sig jag behöver käk!


kusinerna kommer imorgon!

Och jag är med hemska mickis som vanligt så synd om mig (a) not,
mina kusiner ifrån dalarna kommer imorgon och stannar till på söndag ungefär.
Ska bli helt awesome, var ju ett par månader sen man träffade mathilda.
Men typ några år sedan man träffade emil så det ska bli fett kul :D
ska ut och fota med mickis och polly snart så fort polly kommer till oss.
Lägger in lite bilder ifrån det ikväll.
ciao :)

modell? oja.







hans 'cola' min.








haha, min söta lillebror älskar att fotas.

17 minus kallt!!

alltså det är 17 jävla minus utomhus.
Man går runt helt bombad med kläder och fryser sönder.
Det är inte okej :(
Var med mickis idag, vi har fan inte gjort så mycket drack te.
Muums så gott det var ett halv år sedan sist!
Nu ska jag inte ut något mera idag för det är för kallt ska fixa min ipod sen nörda sims.
Det är kul okej, hah.
Sen när jag orkar lägga in bilder från min underbarraa kamera ;*


what's up with that I can't sleep?

jaha, ännu en sovlös natt.
Jag måste ju då få erkänna att jag älskar dom.
Och grannar som hammrar vid tio på morgonen när man håller på att somna in.
Tummen upp!
Sa till mamma att jag stannar hemma idag för att jag är så trött,
Men det är så tråkigt så jag drar ut och fotar med mickaela.
Men först ska vi fixa lite småsaker.
Ska nog göra nudlar nu också innan jag träffar den saken som la upp en sån fin bild på mig nyss.
Hämden kommer senare gumman :D


drar snart ut on the stan.

okej, nu väntar jag bara på mickis och polly som fixar sig dom e sega.
Jag är ju liksom klar, lol.
Sen drar vi ner på stan och fikar. Mysigt värre.
Bäst för dom att skynda sig dampar här hemma.
Uttråkad till max.
ciao sötungar.


ehm, vad då utnyttja oss?!

jag är såååååå less på våran granne, hon kommer hela tiden och använder våra saker.
SKAFFA EGNA!!!
aaaahhsfbgof, blir så irriterad, förut kom hon och tog medicin av oss massa olika.
MAN BARA HALLÅ!?
och det mest irriterande är att tommi gav min gnusfgösiodhndsmpäacä.
jag har inte godkännt jävla idiot, så sur jag är.
och nu ska snart han med dra och hon är kvar!!
nu använder hon telefonen HON SKULLE RINGA ETT SAMTAL,
inne på femte nu eller något sådant -.-
jag är så sur och jag håller på att sluta röka delvis drf.

occch jag ska träffa polly idag men hon svarar inte :((
where are you hunny?!


förlåt

har itne haft en dator drf inga inlägg skett detta år.
Men nu är jag hos min mor och datorn och internet fungerar.

Nytt år nya möjligheter right?



jag älskar att fjanta mig, okej?


RSS 2.0