1812;

Okej, jag har fortfarande inte skivit in läxan på datan och skickat iväg den. Jag har seriöst inte orkat bry mig. Men jag har iallafall hunnit sovit en stund. För av någon konstig anledning är jag dödstrött hela tiden. Dont know why. Snart blir det väl till att dra ut och träffa carro en stund och bara snacka skit eller något åt det hållet. Måste även hitta min nagelfil innan jag flippar på mina trasiga naglar. Hmm where is it? :o


dagens outfit



Nu ska jag äta lite, sen blire till att göra klart hk läxan som visst ska in idag! :)


1530;


the wearing of today.


1742;

Ska strax dra in till nykvarn och träffa upp ida och dra till gårn och vara där ikväll :)
Idag ska sebbe kolla lägenhet och om han tar den så blir jag av med hans byrå ifrån mitt rum!!
ahaha, :D

Snabb bild av dagens outfit ;)


1701;


Den e sjukt bra och fin. Loving it

Jag gör inte ett skit, vi kollade på ett hus idag. Det var så sjukt skabbigt. Vi har dock hittat ett nytt, ska kolla på det på tisdag. Det såg mycket bättre ut. Haha, större tomt med. Men vi får se på tisdag då ;)

The wearing of today,


hahah jag e tvungen. Okej. Hhahahahah

2146;

Okej jag ska bättra mig med uppdatering.
Ska börja med en ny kategori med. Tillägnad en speciell person ;)
Och förövrigt har mitt humör varit en berg&dalbana idag.
Så jag hoppas de blir bättre till imorgon. See ya later.

18 maj 2010

Okej, nu är sommaren här typ. Och det är helt underbart! Varmt väder skinande sol. Loving it.
Idag har jag vart med sandrisen, ida, linus och frida. Sen har jag träffat lilla carro en stund. Efter vi tanka min moppe, så de blir nog till att åka den imorgon om vädret tillåter. Vilket jag hoppas :)
Just nu är det dh på tv, sjukt bra. Och tre veckor kvar av skolan. Det närmar sig slutet! :D

uppdateringen suger,

Ja jag vet att jag itne uppdaterar ofta. Börjar tycka det är småtråkigt. Men endå inte. Jag vet inte hur jag ska göra.
Haha, får se.


bild från öland!


nu blir billys!

Oh underbart nu blire billys pan pizza till frukost/lunch. Sen vad som ska hända är ett senare problem. Haha.
Igår var jag uppe i sthlm med carro och träffade mimmi, sindy och felicia. De var nice, sen när vi kom tillbaka till tälje träffade jag på the runaway kid mickis som e tillbaka ifrån Grekland. Jag fick ett jättefint armband, i really like it. Och sen en cp kortlek. Typ erotisk eller vad fan det nu stog på den. Ska ta med den till skolan den är iaf inte värre än felix kortlek. Den är bara så äcklig att det inte är värt att nämna det som är på :D
Och nej jag har fortfarande inga bilder på datan så denna vecka blir bloggen ganska tråkig sen kommer jag hem till pappa där finns det bilder. Haha. Neh, nu e det dags att dra sig till köket. Måste svara linnea först :)


13 maj 2010

Okej, idag har varit en helvetes dag men den är mycket bättre nu. Orkar verkligen inte gå in på alla detaljer, men visst har löst sig och visst hoppas jag på att det löser sig.
Jag ska iallafall snart in till nykvarn och träffa ida igen som tidigare idag, har ingen aning om vad vi ska hitta på men tjejen är tokig så de blir nog bra :D
Väntar bara på min broder som vi nyss firade, han e och hämtar klistermärken till adam. Det går segt, vill ivääg nu! Hahah :)


hello from us



bjuder satan, vi e så snygga!!
snart käk på goggos sen gårn ikväll.
awesome väder njuuuter. opuss

10 maj 2010

Chacha, sitter på en stenålders gammal bärbar dator. Okej, det var att överdriva lite men den är sjukt gammal och ful som satan. Men det är en bärbar dator. Och den är min egna. Fick den av grannen, tror nog att dom skaffade en ny. Men denna duger gott och väl åt mig tills jag har råd med en ny eller så. :)
Idag slutade jag vid elva tiden, hade två lektioner varav den ena lekte vi bara på. Haha, så wasted of time. Men det var fan kul. Och anledningen till att jag sluta så tidigt e för att den andra klassen(9;1) hade np labb kemi idag jag har de nästa måndag typ sen hade jag ingen svenska. Så synd om mig right ;) Avundsjuk på alla som fick gå i skolan. HHAHAH nej, jag e på drygar humör. Har varit på ikea idag. Jag älskar deras mat, därför jag följde med sen i brist på annat att göra :)
Snart blire mat sen ska jag åka in till nykvarn, ska till gårn idag jepp. Händer inte mycket i mitt liv nu. puss

med färg i,

Sitter atm med färg i håret, de ska bli mörkbrunt. Färgar även mitt blndalöshår. Är lagom less på kort hår så nu blire långt ett tag iaf :)
Filmen igår var helt underbart bra! Satt och lipa igenom halva filmen, lite små pinsamt sen när lamporna tändes igen. Haha, polly sov här sen och väckte mig TIO! fel på människan då går man itne upp..
Det kommer inte hända ett skit för mig idag förutom ny hårfärg, kommer bli randig i ansiktet med :D
det gillar vi (y)


godmorgon

Okej någon timme senare än jag vaknat cirka. Har ingen aning om vad som händer idag.
Blir kanske bio med min plutt, om jag fixar skjuts annars vet jag inte vad man ska hitta på.
Mamma har gett mig dissen, hon skulle ringt idag. Elakt! haha, jag blir så emo nu.
Jag har jätta tråkigt och detta inlägg är så nödvändigt :D
Letar just nu efter ny musik e kind of sick of min musik. Vill ha nyy.
Men om de blir bio med plutten blir det troligen, The Last Song. Den verkar otroligt fin och bra. Får se ;)

6 maj 2010



En underbart fin låt!

Jag har hållt på och småfixat lite på bloggen, försöker även komma på sätt att göra den bättre för den dötråkig. Har iallafall äntligen tagit arslet ur vagnen och fixat en ny header, även om denna e lite smått ful.
Men den får duga tills jag orkar fixa en snygg någon gång om hundra år ;)
Idag har jag fått veta att jag inte ska ha någon mera matte heller för mitt g är redan satt! YEEEEES. Men jag måste komma på dom flesta lektionerna och jobba med annat som jag ska ha bättre betyg i eller betyg över huvudtaget. Haha. Men fick slippa matten idag så slutade vid fem i halv två. Satt dock kvar i skolan ett tag till och spela kurikuridutt och president(censurerat stavfel) Snart blir det dags för dagens lyxmåltid varma mackor! Det är himmelskt :)

the dress



Denna klänning ska jag förmodligen ha på balen om jag inte kör på någon annan får se. Lutar mest åt denna :)

4 maj 2010

Extremt jobbig dag idag, gymmade på ett gym för första gången i mitt liv! Det var jobbigt med alla maskiner som man skulle göra. Men nu e de gjort nästa vecka e de hjärt och lugnräddning. Vill inte "rädda" en docka. Bajs, klarar mig endå. Skippar det nog, nej de ska jag inte alls det göra. behöver mitt g. Och sen de sjukaste igår. Fick vg på labbrapporten i kemi. Förra fick jag ig på. Jag e så grym så det är inte sant ;D
Även ätit på nancys idag med ida efter skolan, älskar det stället. Sen har jag fått 500 kr. Av sebbe för mobilen han köpte av mig. Så jag har pengar igen. Helt awesome. Ska även övertala pappa att få pierca tungan :)

nick pitera



Ni måste höra hela för att fatta vilken talang han har!


RSS 2.0