ifrån tisdag

Här är bilderna ifrån tisdags bildlektion, eller ja fyra utav dom :)

       



valborg



jaha nu var det redan valborg. Och jag vet att min uppdatering har sugit men jag har inte orkat bry mig om att blogga. Varit mycket annat. Men händer idag då? Själv ska man in till nykvarn och kolla på brasan och så med några kompisar, som de ser ut nu :)
Dagen förövrigt som varit har varit ganska misslyckad, börjar med att försova sig sen ha sämsta humöret i skolan. Och jag vet fortfarande inte varför. Strange.


27 april 2010

Orkade inte bry mig om att blogg igår, e inte pepp idag heller på att sitta vid datan eller skriva. Har en skrikande unge brevid mig som vill ha datan och jag ska dra till bussen om en kvart och träffa ida & dra till gårn. Men det har varit sjukt skönt väder idag och jag har ett par snygga bilder jag tog på bilden. Sen på mig och ida när vi åt glass efter skolan. Men lägger väl in de imorgon. Datan e kvar på adams rum. Hatart han sover vid SJU! ARGH,


nehe, inte skolan än


Sitter här halv färdig med en kopp te. Fick nyss veta att jag inte börjar förens fem i halv elva! Arrgh, fast hade endå sovmorgon skulle ta moppen till skolan så varit vaken i en halvtimme bara. Men min tyska lärare är sjuk så jag har inget. Tur att jag fick veta det innan jag drog iallafall. Och ja jag och min lillebror håller på att byta rum. Hans säng och leksaker i bakgrunden. Allt förutom datan och allt på väggarna e i mitt nya rum. Måste vänta tills sebbe hämtar sina byrosar som står inne ivägen på mitt rum!! Haha, får se vad jag ska hitta på i två timmar tills jag behöver åka då :o


24 april 2010

Idag ska jag sova hos polly med mickis, ska bli nice.
Igår var jag i nykvarn med ida och vi drog till hökan men det börja regna så vi drog hem till alex eller vem de va vi stack till. Haha, vi tjocka i oss deras godsaker >:D
Sämst uppdatering senaste dagarna men har inte orkat sitta vid datan. Nu ska jag dra och trffa mickis sen hem till polly.
puss


träningsvärk ab...

Och jag vill aldrig mera någonsin vara med på idrotten. Jag har träningsvärk i hela min jädra kropp. Och en irriterande unge som frågar om allt jag gör. Sen e jag små irriterad på en annan sak. Arrgh. Och på att det har regn/snöat i två dagar nu! Hungrig som en jag vet inte vad också. Irriterande. haha, jag e så glad jämt. Aja, idag vare np i matte gick faktist ganska bra. Satt man i 80 min slapp man matte lektionen som vi hade som sista lektion så jag slutade vid kvart i två idag. Så soft. Då drog jag och idag med erik, backis och anton när dom repa. När dom var klara vid typ fem hade jag tinitus i mitt högra öra! Ganska hög musik, men de var kul. Skratta åt allt och ingenting.
Ska träffa carro sen efter jag ätit, så fort sebbe och pappa kommer hem. Jalla. Hon har varit i grekland den apan.
nu ska jag laga mat visst. kycklingbullar! Vad det nu är.

thank dear god.

Blev nyss klar med min so uppsats. Herregud är allt jag har att säga har suttit hela dagen med saker upp till öronen känns det som. Nu ska jag bara kolla igenom frågorna till no omprovet så är jag klar och kan byta till tvn och se DH. Bästa programet! Hann inte heller göra en ny header som jag hade tänkt att göra idag. Inte heller en till lotta som jag sa att jag skulle. Men hey jag blev nyss klar med skolarbetet... Puh, jag som inte ens gör bra headers. Jajaj. Nej nu ska vi gå och titta i skåpen om det finns något gott magen kurrar. Jag har börjat få tillbaka min kropp. Även om vågen visar låga siffror än. Inte samma skellet som förut här. Vilket gör mig grymt pepp!
& ja, jag har varit ganska aktiv idag. Konstigt. Inte haft något liv. Haha, nej men suttit här hela dagen tog lite pauser ibland.

ångrar...



Jag ångrar grymt mycket att jag inte köpte den i svart när jag var på gina. Den e så grymt snygg. Satt sjukt snyggt. *sur på mig själv*
Ja de går bra att plugga, no grejen e klar inte so den viktigaste..

pluggpluggplugg

Gud vad jag är less på skolan atm. Ligger efter i no, efter med en so inlämning. I only got myself to blame. Men endå. Så denna dag blir pluggdag, måste ta tag i detta nu! Snart e skolan slut. Paniiik. Sitter och jobbar med no uppsatsen nu eller vad man ska kalla det. Skriver om vad som händer i hjärnan när vi sover. Har även no omprov imorgon och ska göra en affisch om en drog med sandra sen har jag g i biologi. Förutom det vi inte gjort än. Puuh, sen har man ju även so uppsatsen. Min livsfilosofi. Kan inte jobba med den förens jag hämtat min sobok hemma hos mamma. Smart gjort jossan att glömma den där! Irriterad på mig själv ibland. Det är sju veckor kvar av skolan och jag har några rester men de gör jag klart idag och imorgon. Juste måste filma imorgon i skolan med. Dööööööö.


18 april 2010

Jag borde plugga idag, nu förut. Har jag gjort det? Nej. Kommer jag få en hemsk vecka? Ja, för den kommer bara ingå plugg. Jag gillar inte skolan. Bara två månader kvar. Ska klara av det!
Ja och jag och min mamma har spenderat 1500 kr på mig idag. Massa snygga kläder. Det fixade vi på två stycken affärer och en halvtimme. Vi är för bra. Eller inte. Men massa snygga kläder blev det så nu e det nog nog med kläder denna månad :( Eller min bror köper ju min gamla mobil. Måste ju spendera dom pengarna med ;)


Shopping


Mina nyinköpta skor, skit snygga på. Älskar dom!
Har köpt massa annat idag med men de orkar jag inte visa. Lovade shamm att visa en bild på skorna.
Ps, min mamma kan inte gå i dom. Ser för roligt ut bara :)


16 april 2010

Och jag kom in premilinärt på mitt första gymnasieval. Fett depp vill inte gå den längre, vill gå den jag valt som andra handsval men tror jag kom in på den med. Men jag är inte säker.
Hursomhelst måste jag jobba som en tok denna vecka för jag är efter i biologi med två arbeten och ett omprov. Sen so livsfilosofi arbetet ska med in. Gud vad jobbigt. Skolan tar för mycket plats!

Har varit inne i nykvarn ikväll med mikaela. Vi dök upp hos linus och åt upp hans chips och drack nästan upp hans cola sen sänkte jag hans någonting på ett tv spel. Jag dog bara. Dom var överallt. Skyller på det! :(
Imorgon blir det skärholmen med mickis och polly så jag måste snart dra mig till sängen för jag ska upp tidigt, halv tio blir det imorgon en timme senare åker vi. Sjukt jobbigt...


jag saknar sportlovet :(


15 april 2010

Jadu idag har varit en väldigt irriternade dag. och nu funkar inte å på datan. Får kopiera in det. Surt!
Ska nog fixa till bloggen någon dag jag orkar, eller iaf lägga lite mera tid på den. & lägga in bilder på datorn.
Ska faktist ta och gå och lägga mig nu så detta blir ett kort inlägg.
Fick ju 1500 hemma hos pappa av farmor och pappa tsm. Sen ett rött påslakan(stavning?).
Sen ska sebbe(minbror) köpa min gamla mobil för 500 kr så kommer ha 3000 kr :D
Jag har gått och blivit rik. Dock kommer typ allt försvinna på shopping i helgen.. Men det e de värt.
Nej nu ska jag sova, godnatt!


my gifts,

Okej, blev inte så mycket skrivet igår. Men dagen var bra även om den faila lite. Men har underbara vänner som räddar dagen så de gick bra :)
Tänkte visa lite av de fina sakerna jag fick ifrån mamma och mormor&morfar.


I got this phone :D


Och sen en jätte söt klänning som jag inte orkar ta bild på eller hittar på nätet.
Sen fick jag 1000 kr av mormor och morfar. Får mera imorgon från pappa och farmor och jag peppar det :)


13 april 2010



Grattis till mig, 16 år idag. Så grym e jag.
Fått en mobil som kommer om någon dag, sen sötaste klänningen sen kommer mormor och morfar snart.
Sen ska jag ut här ifrån. Jag blir galen. Världskrig här * 2000000000000


12 april 2010

Tomorrow it's my birthday. Och jag peppar den som fan. Längtar som en jag vet inte vad :D
Då får man även träffa mormor och morfar, vet inte hur länge sen det var sist, även om vi bor rejält nära endå. Men bättre ibland än aldrig. Så imorgon blir jag rik, typ. Haha, loving it.
Idag blev det sen lunch med mickis vid halv tre ungefär sen fick vi gå till polisen för att fixa hennes pass. Den lyx ungen åker utomlands till grekland tror jag det var i maj. Avundsjuk! Jag vill med ligga och steka på stranden. Hrm.. Sen träffade vi på ludde och så satt vi och prata om mickis nya "braiga" värld. Den ungen är inte klok någonstans. Men jag håller med om vissa av hennes idéer, som att slippa betala någonting ;) Ifall man tillhör hennes v.i.p grupp. Haha.


Tjejkväll!

Nu blir det jag mickis och polly hela kvällen/natten. Det ska bli kul. Nyss var jag och mickis hos hennes syster carro och hjälpte henne fixa sig innan en fest och nu spelar mickis och polly wii så jag passar på att uppdatera bloggen nu med lite bilder. Ska lägga in bilder ifrån i förr går(tror jag det var) då jag och mickis var ute och fota.
Körde dock iväg min pappa och lillebror, så vi är ensama. Sen storebror e aldrig hemma nu för tiden så han slipper man. Så det är bara vi. :)


jag har svårt att vara seriös på bild!


mickis e bättre på det än mig!


jag kan vara seriös när jag kollar på annat :D


the girls tonight. nej nu ska jag med spela wii puss!


8 april 2010

Ohh, jag är så bra med uppdateringar på lov veckor måste jag erkänna. ¨
Varit med massa folk och softat lite, just nu är jag hemma hos mickis efter att vi har varit ute och fotat. Men de blev så jäkla kallt så vi drog in till henne. Tror jag lägger in några bilder sen när jag kommer hem, om de inte blir så jävla sent som alla andra dagar. Försökte dock gå in på datan idag, men den var så seg så att det inte gick. Sur blev jag med men sånt e livet.
Vill ha en ny data! En bärbar ge mig!
Och så är det typ 5 dagar kvar tills jag fyller år. Fett awesome.
Jag längtar, hoppas jag får en ny mobil då. Annars blir jag lite ledsen i ögat. Hatar min den e inte ens på svenska!!!
Jag stör mig som tusan. Särskilt nu när jag måste lägga in alla ord på nytt...


4 april 2010

okeej, nu blir jag sur snart. Adam tjatar sm en stucken gris och jag får aldrig badrummet!!!
Feeeeeeeeel på min familj ibland, -.-
Jag vill ut, men neej dom segar som fan och den ena tjatar mer än den andra.
Blääääh,

Ska vara med carro idag ska typ till sthlm idag :)


2 april 2010



Happy mee, haha. För idag blir det att sova hemma hos mickis.
Träffade min söta polly idag och åt på nancys little mickis var med. Awesome, ett tag sen vi alla tre var.
Har jag för mig, det var trevligt iaf.
Love thoose girls :*
Snart vankas det mat och det blir snitzel. Underbart, sååååååå gott!!!!
Jag har inget mera att skriva igår kväll var jag ju med carro sen när jag kom hem fick jag ett par sms,
några söta några som jag bara kunde skratta åt. Haha, underhållning ;)


@ den bästa

Sitter hemma hos den bästa, inte träffat henne på jätte länge.
Den plutten, sååå nu kan du börja läsa min blogg (a)
I miss the summer!


1 april 2010

ohh, jag är död. Nästan. Trött som en jag vet inte vad. Sen har jag ingen aning vad som ska hända idag.
Har varit och fotat, som så många gånger förr
Men faktist till ett skolarbete nu igen, fast nu e jag fast becuse i needs models for it :(
That's bad, menmen. Och jag ska nu göra ett erkännande. Jag sitter och lyssnar på Justin Bieber.
HAHHA, töntig jag e! Men jag skulle bara höra hur han låter, för så många ska prata om honom.
Inget större fel på honom, fast han låter pojkband typ. småpööjk.
Och nu e min broder hemma, bybye mitt lugn.






RSS 2.0