2347;

Mickaela sover här, bilder på muppen kommer ifrån idag när de är fixade. Vissa var riktigt mumsiga ;)

Vad tar det att få dig att bli dig själv igen,

och inget ass som nu.

it's a deal.

Jag får en tungpiercing i utbyte mot att jag slutar röka. Och jag är så lätt på. Det är endå dags att lämna den glödande pinnen efter några år. Ska bli sjukt skönt att bli fri, haha. Så nu kommer jag vara ett helvete ett tag, men det e för de bättre.

26 Juni 1900;

 

 

 


1902;



Enough dont believe you dont succeed and if you dont apply you wont achieve you keep ya head up high feet down low follow your heart.


Lördag 12 juni 1701;


I think this pic is pretty cool.


Gud vad jag är trött och uttråkad just nu sov över hemma hos mickis igår och vi la oss väl inte förens närmare fyra tiden. Vet inte hur tiden kunde flyga iväg så rejält ;)
Innan dess var jag i nykvarn med ida, vi gjorde väl inte någonting egentligen. Träffa lite folk och dampa.
Ungefär något sådant.
Idag ska jag nog stanna hemma, sova lite tidigare så hela dagen imorgon inte blir bortsoven. Vakna efter ett tiden imorse. Var hemma fyra, nu är den fem och jag har inte ätit frukost än. Eller jo, pringles. Om det nu gills. :)


sommarlovet är här nu,

Men var e den vanliga lyckan över det?..
Det var så hemskt att skiljas ifrån denna underbara klassen.
Saknar dom redan, vill bara gå om detta året med dom. :(


Jag älskar er <3!


i'm gona miss u



Varit ute på hökan hela kvällen med klassen idag och grillat och spelat kubb. Haft allmänt mysigt och kul. fyfan vad jag kommer sakna denna klassen, den bästa jag gått i! Ska bli hemskt imorgon att skiljas åt :(
Kommer fällas många tårar över en sådan underbar klass som denna. <3


1726;

Ska snart dra iväg mot bilen och åka mot bommersvik till balen.
Peppar de japp. Men just nu har jag jätte tråkigt. Hahaha, finns absplut ingenting att göra :D


I go down, down, down, down, down..

Alltså denna vecka e ju för onödig i skolan. Igår kom jag till skolan efter lunch, såg vi på våra filmer och sluta. Idag börja halv tio slutade typ tio i tio! Värt. Städade skåpet :( JIPPI.
Imorgon har vi typ flergrensstaffet mot lillhaga & turinge tror jag. Men jag fick ingen gren(puuh) så jag går inte. Har inget där att göra då. Sen på kvällen blire bal mellan 18,00-23,00 typ. Ska bli kul faktist :)
Torsdag ska vi tydligen städa i skolan, sovmorgon nalkas. Börjar ett med avslutningslunch.
Fredag halv nio avslutningen after sommarlov!!!!!!! Det är dit jag vill komma. Jag längtar som tusan. Det är inte klokt.
Detta sommarlovet ska bli så mycket bättre än det förra. Det är ett måste, Linnea you know how to do it :D


Denna söta plutten ska fixa mitt hår imorgon för balen.
& jag tycker vi är söta även om vi driver byxorna av dig.


oh herregud,....

Vet inte riktigt vad man ska säga. Hemskaste saken hände inatt.. 4 på sjukhus två döda. Ifrån nykvarn. I ens bekantskap eller hur man nu ska uttrycka sig. Det kunde ha gått ännu värre. En som körde på fyllan nu inatt. Fan inte klokt, kan inte fatta det. Så vila i frid till er två som tyvärr inte överlevde. Resten ni får kämpa på, oh jag kan verkligen inte fatta detta Så hemskt.. Men tyvärr är detta ju sådant som händer ganska ofta, men endå..

Jag skriver apa sakta har lösnaglar för första gången i mitt liv. Det är lite coolt, men det är ändå inte jag kan känna mig glad över idag. För det är ingen glad dag idag. Känns som en av de sämre på länge. Bajs. :(


1843;

Okej, sämst uppdatering. Funtar på att sluta igen. Venne.
Ska dra ut med carro nu, seya!





RSS 2.0